Fantasy World Cup Football (Minimaal 3.000 Euro aan prijzen!)

Fantasy World Cup Football (Minimaal 3.000 Euro aan prijzen!)

Klik hier om naar alle betaalde spellen te gaan

Klik hier om naar alle gratis spellen te gaan

De bondscoaches hebben inmiddels hun selectie voor het WK compleet en bij Zweeler krijg ook jij de kans om je eigen team samen te stellen. In de Fantasy World Cup Football hebben alle voetballers een waarde gekregen. Zo voert Kylian Mbappé de lijst aan met 15 miljoen, gevolgd door Neymar, Lionel Messi, Harry Kane, Karim Benzema, Vinicius Junior en Kevin De Bruyne. Denzel Dumfries is de duurste Nederlander met 12 miljoen.

Het spel is simpel: selecteer 26 voetballers binnen een budget van 225 miljoen en leun de rest van het WK achterover. Geen transfers of opstellingen maken bij Zweeler. De 26 spelers die je selecteert scoren het hele WK punten door te scoren, een assist te geven of de 0 te houden. Pakt jouw team de meeste punten? Dan win je €700!

In de Fantasy World Cup Football mag je 26 spelers kiezen van 32 verschillende landen. Je moet van elke linie minimaal 1 speler kiezen en maximaal 3 of 9 spelers. Je mag van elk land maximaal 3 spelers kiezen!

Website: Zweeler Fantasy Sports Games

Kosten: Het spel kost €10 per team en we starten met minimaal €3,000 aan prijzen. De eerste prijs zal €700 zijn (41 AK prijzen).

Spelregels: Je krijgt 225 miljoen euro budget om 26 voetballers te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in de Fantasy World Cup Football.

 

administrator

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *